Ett himla flängande…

…men himla trevligt också!

I dag gick jag och lilla H upp i ottan, kändes det som i alla fall. Hon var definitivt piggare än jag, men en halvtimme efter att väckarklockan började ringa kom jag i alla fall upp. I dag skulle vi nämligen besöka mitt jobb, en låg- och mellanstadieskola för första gången sedan skolavslutningen i juni.

Vi tog pendeltåget kl: 08.00, mitt i värsta morgonrusningen, men vi fick plats som tur var. Lilla H såg sig nyfiket omkring och log mot alla som mötte hennes blick. Efter halva resan somnade hon och vaknade lagom tills vi steg in i skolan. Det var så kul att träffa jobbarkompisarna igen, även om en del av dem var på annat håll i dag.

Efter rasten mötte vi eleverna i klassen jag lämnade, och lilla H blev snabbt omringad av ca tio stycken 11-åriga flickor som tjoade och klappade på henne. Några fick turas om att hålla henne i knät, men efter en stund blev det för mycket och hon darrade på underläppen och grät en liten skvätt. Vi gick undan till ett i stort sett tomt personalrum, och jag pratade lite med den nya läraren. Vi sa hejdå till vuxna och barn och satte oss på tåget hem. Hon var ganska trött efter allt ståhej, men höll sig vaken på tåget, och lugn som en filbunke.

Sedan var vi i stort sett bara hemma och vände innan vi hoppade på tåget ytterligare en gång, nu för att åka till D:s jobb. Farmor blev såklart glad över att träffa lilla H, men då hade tröttheten tagit över, och humöret var inte det bästa…

Vi handlade lite mat och jag var inne på ”Barnens Hus” en snabbis. När vi kom hem slocknade sockerärtan ganska snabbt i vår säng, men det får bara bli en kort stund, för annars blir det nog inte mycket till nattsömn för någon av oss…

 Brios klassiska skallra

Tänkte först välja den rosa, för den var så söt, men tog den färgglada i stället!

 Bumby Ball från Sassy

 3-pack badankor från Sassy

 Digital räknare som visar hur länge en burk varit öppnad

+ en skallra som jag inte hittade någon bild på…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s