Förvirrad…

I morgon ska jag och min pappa titta på en sittvagn till lilla H. Vi har ju redan en som hör till vår liggvagn Teutonia Mistral S, men den känns ganska stor och klumpig. Vi har inte börjat använda den ännu, men lilla H börjar växa ur liggdelen nu.

Liggdelen har varit superbra, just för att den är så nätt och kan lätt tas bort och bäras med eller användas som extrasäng. Tänkte att vi skulle använda den stora sittdelen som promenadvagn och framtida dagisvagn, kanske?

Jag skulle vilja ha en nätt sittvagn som man lätt kan fälla ihop, ta med i bilen, på bussar och tåg eller korta turer i affären osv. Den ska ha fullt liggläge, helt handtag att hålla i och helst vara vändbar också. Det gör ju inget om den inte är allför dyr heller… Finns det sådana?

Vi ska till Babyland, så jag ska ju förstås fråga där, men om det är någon som har tips/erfarenhet om någon bra vagn, så kommentera gärna! Ska kanske tillägga att lilla H är drygt 5 månader gammal.

 BRIO

 MAXI COSI

Brio Sing är snygg, men priset är ganska saftigt: 4.495:-! Annars verkar den uppfylla alla mina önskemål… Likadant med Mura 4 Maxi Cosi: 5.095:-!

Dessutom verkar det vara en djungel med vagnar; sulky, buggy, paraplyvagn…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s