Dagens

Lilla H åt en brakfrukost i morse; banangröt blandat med en skvätt katrinplommonpuré. Det gick i en rasande fart, och att dricka vatten ur pipmuggen gick redan bättre än i går.

Sedan slöade vi på sängen en stund, lilla H sov och jag läste tidning. Moster M ringde och kom förbi med en hel del kläder hon fyndat på rea; munkjacka, pyjamas, strumpor, mössor, vantar, tofflor och skor. En del kan lilla H ha nu och en del får hon ha att växa i. Hon hade också köpt samlingen med tecknade avsnitt av ”Rosa Pantern” på DVD. Tack så mycket, M!

Sedan åkte vi en sväng till Kista Centrum för att handla lite (INTE jag denna gång, men det blev ändå två stycken örngott från Hemtex). Vi åt varsin pizza också och fikade efteråt, så nu behöver jag inte laga middag i kväll…

Lilla H blev trött, men hade svårt att somna då det var mycket folk och rörelse runt omkring. Hon somnade som vanligt i bilen i stället, men ville inte fortsätta sova när vi kom hem, fast hon gnuggade sig i ögonen för fullt.

Nu ligger hon i spjälsängen och tittar på sin mobil som snurrar och spelar musik, så får vi se om hon kan komma till ro där i stället…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s