Mera shopping

Var ute och åkte med morfar i dag igen, och det blev ju lite shopping förstås…

Först och främst skulle jag hitta en ny kattsandslåda, och vi åkte till Bromma Zoomarknad. Det är en helt enorm butik med ALLT man kan behöva och lite till. Hittade en ordentlig låda med ”tak” och flapplucka, den gamla var ju inte så gammal, men värdelös. Flappluckan var i mjuk plast och lossnade hela tiden och när jag var borta bröt D av skaftet på sandspaden. Kunde inte låta bli att köpa gulliga mat- och vattenskålar i blå keramik med fiskbensmotiv på också.

Sedan köpte jag lite sötpotatis, jordärtskocka och torkade aprikoser för att göra egen barnmat. Ska bli kul att prova, och framför allt se vad lilla H tycker…

I centrum hade pappa lite ärenden och jag gick in på Lindex för att leta efter en vit mössa till lilla H. Det fanns inte, och jag fattar inte att det ska vara så svårt att hitta?! Var ju ”tvungen” att köpa något annat i stället, så det blev tre bodys och en pyjamas.

Nu sover lilla H en stund och jag ska passa på att duscha. Jag var alldeles för trött för det i morse och jag ser ut som en viltolycka i håret (gammalt Martin Timell-ordspråk). Vi ska köra pappa till Karolinska framåt kvällen, då han ska göra en undersökning av hjärtat inför en ev. operation.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s