Hänt i veckan

I går kom jag hem från Madeira, efter några dagar där med min pappa. Det var varmt och soligt, runt 25 grader. Vi strosade på stan, fikade, shoppade (jag, alltså) och åt goda middagar. Han fick också lite ärenden uträttade, som ju var orsaken till att vi åkte dit.

Här hemma hade det fungerat strålande med lilla H utan mig, så helt oumbärlig är jag ju inte… Hon blev glad när hon såg mig igen, men jag tror inte att hon har någon tidsuppfattning om hur länge jag varit borta direkt. Jag blev i alla fall alldeles varm i hjärtat av att träffa henne, och tyckte att hon vuxit massor!

Jag köpte en ny liten svart skinnhandväska, skor, parfym (”Flower” av Kenzo och ”Femme” av Hugo Boss) och YSL:s ”Touche éclat concealer” som jag inte testat förut.

Till lilla H blev det diverse leksaker och kläder. Bl.a. från märket ”Petit patapon” som jag inte sett förut. Det var inte billigt, men med en snäll morfar så… Det blev en vit och en rosa långärmad tröja med krage och knäppning i ryggen och en beige stickad munkjacka, tyvärr hittade jag inga bilder på deras hemsida.

D ringde under veckan och lilla H:s tredje tand hade dykt upp! En ännu större nyhet var att vi har chansen att få hyra ett radhus av D:s brorsas sambos föräldrar (hängde ni med?). Vi var där och tittade i dag, och det verkar klart intressant! ca 1000:- mer i månaden kommer det att kosta jämfört med vår lägenhet nu, men så är ju boytan 120 kvm mot våra nuvarande 74 kvm. Vi ska fundera under veckan… Hmmmm??

Min rektor ringde också och frågade om jag ev. ville komma tillbaka till jobbet redan efter jul. Min ersättare har gått in i väggen och kommer inte tillbaka och nu letar hon med ljus och lykta efter en ny lärare. Jag tackade nej, och om jag dessutom ska flytta kommer det att bli alldeles för lång resväg, så då måste jag i alla fall byta skola. Kanske detta blir chansen att prova på något helt nytt?

Inflyttning runt 31 oktober, om det blir av…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s