Dagens

Tog bussen till centrum själv med lilla H i dag på eftermiddagen och det gick alldeles strålande! Jag har bara åkt buss ett par gånger tidigare själv med henne, och pendeltåg några gånger. Hon somnade ganska snart vi kommit fram, så jag passade på att äta en smaskig kräftmacka på Subway.

Köpte en likadan sparbössa från Cult Design som doppresent till lilla kusinen P, som jag köpte till lilla H häromdagen. Köpte också en ekfärgad bricka att ställa den på. Såklart blev det ett gulligt rosa dopkort också!

Hittade naturvita leggings också efter mycket letande, på Gina Tricot. Där har jag aldrig varit inne förut. Hög musik var det, men lilla H verkade inte störas av det. Nu har jag provat dop-outfiten med skor och allt och jag känner mig nöjd, faktiskt!

Frisörbesöket gick riktigt bra! En gullig och duktig tjej som klippte igenom håret och framförallt de risiga topparna. Ska försöka spara ut, så att det blir så pass långt att jag kan sätta upp det. Har inte haft det på några år, och vill att det ska växa, växa, växa… Luggens vara eller icke vara är ett ständigt dilemma, men nu är den rätt lång så den får växa på så att den så småningom blir jämnlång med resten av håret. Köpte (dyr!) hårpodukt från Tigi också, men den verkade så bra…

 Du vill väl att jag ska vara fin på dopet, D?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s