”Så kan man ju göra…

…men det är inte rätt!”

Kommer ni ihåg den gamla sketchen från Yrrol, där två killar ska koppla ihop en stereo och bara gör fel, och deras flickvänner kommer med goda råd?

Ungefär så är det ibland när jag och D ska fixa något tekniskt ihop. Inte för att jag är något tekniskt snille, men i dag var jag så duktig att jag blev lite stolt över mig själv!

När vi köpte ny TV hade den inbyggd digitalbox, så nu vi skulle koppla ihop TV, DVD, receiver (en slags ljudförstärkare, tror jag att det är) och baslåda (för bättre ljud i högtalarna). Massor med sladdar och massor med instruktionsböcker senare fick vi ljud och bild, men det gick inte att spela in program från TV:n till DVD-spelaren. Jag misstänkte att vi missat något eller kopplat fel och ville börja från början, men D var envis och tyckte att vi kopplat absolut rätt.

I dag när han inte är hemma passade jag på att undersöka saken själv (fast jag var lite orolig att jag skulle förstöra alltihop och inte få någon bild alls till slut) och hittade problemet! Vi hade missat att sätta i en antennsladd i DVD:n, så då var det ju inte så konstigt att den inte hittade några kanaler… Nu funkar det och jag skickade ett stolt sms till D!

Kvinnor kan!

P.S. Lilla H somnade om igen alldeles av sig själv!

En reaktion på ””Så kan man ju göra…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s