Dramatiskt

I dag var vi på IKEA (igen!) och köpte en enkel, billig, omålad och olackad lagerhylla. Vi ska ha den i källaren med diverse bråte, typ skridskor och fiskegrejer som inte används så ofta.

D monterade ihop hyllan och vi röjde i vår klädkammare. Just när vi höll på att plocka in grejer i hissen kom grannkillen och sa att det brinner i vårt hus. Lätt panik! Vad göra? Grannar i porten bredvid hade sett hur det vällde ut rök från sidan av huset och ringt brandkåren och grannkillen sprang upp och ner i trappen för att hitta var det brann och plingade på dörrar. Vi gick utomhus för säkerhets skull, men då hade det slutat ryka. Lilla H satt i Babybjörnen och tittade storögt på all dramatik, när brandkår och polis dök upp.

Vi gick in och tittade från balkongen, och efter en liten stund packade de ihop och åkte iväg igen. D tyckte att han hörde något om att någon granne hade grillat på sin balkong (vilket man inte får), men vi vet inte säkert. Hur som helst, brandkåren skulle väl inte åka iväg om de inte visste säkert att faran är över, väl?

Det är spännande att bo i Solna!

 

Efter allt detta var lilla H hungrig och trött, men för mycket uppe i varv för att sova. Jag fick vyssja, vagga och gå omkring nästan en timme innan hon till slut somnade. Tyvärr hinner vi inte rensa klart bland kläder och skor i klädkammaren i helgen då D plötsligt ska iväg och jaga rådjur. Jag har ju inte mage att säga att han inte får heller, städningen kan ju faktiskt vänta. Men han överraskade mig med att få shoppa något jag velat ha länge som kompensation, och jag tackade ju inte nej, såklart. Mer om det sedan!

 Hylla ”Fjus” från IKEA 199:-

P.S. Jag köpte radion Limited Label RS3 från Siba idag också. Tyvärr fanns den bara kvar i svart, men det passar det med!

5 reaktioner på ”Dramatiskt

 1. Hej,
  jag är också intresserad av radion du köpte, men kan inte hitta några storleksuppgifter på nätet, och jag har 30 mil till närmaste Siba…
  Du råkar inte ha möjlighet att kolla hur bred den är?
  Hyllan jag har tänkt ha den på är 23 cm, och skulle behöva veta ifall den ryms.
  Ifall du har möjlighet att hjälpa mig så vore jag ytterst tacksam.

 2. Hej igen!
  Ursäkta att jag inte har hört av mig länge, såg din kommentar först nu.
  Vet du, jag var så himla klantig när det gäller ditt mail!
  Det måste ha hamnat bland skräpposten, för jag vet att jag i samma sekund som jag raderade den, hann se att där var ett mail som inte borde ha raderats – det måste ha varit mailet från dig!
  Men jag begär inte att du ska maila mig igen, jag ville bara förklara varför jag inte hört av mig och tackat för din hjälp.
  Tack snälla du som hörde av dig!

  Vänligen Sara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s