Dagens

I dag var jag i centrum på eftermiddagen med D (och lilla H, förstås) och bytte storlek på några jeans som jag köpt till honom på Dressman tidigare i veckan. De har förresten 40% rabatt denna vecka på allt i hela butiken! Det blev en T-shirt och en snygg höstjacka också. 

Vi var lata och åt middag på Max, men jag var duktig och åt kycklingsallad i stället för en lockande hamburgare med pommes frites!

Jag gjorde ett fynd igen, denna gång på Hemtex, som ständigt verkar ha rea. Jag köpte 4 par panelgardiner; röda slingor på vit botten, vita slingor på röd botten, marinblå slingor på vit botten och vita slingor på marinblå botten… kunde inte bestämma vilka som var snyggast, så jag tog dem allihop… Ordinarie pris var 149:- styck, men nu var det 50% rabatt! Jag räknar med att det kommer att passa in här hemma efter golvläggning och tapetsering, där färgtemat förhoppningsvis blir vit/beige/grå som grund med röda och blå accentfärger. Gärna lite marina ränder och stjärnor också. Vi får se om jag lyckas… Det är ju alltid kul att handla i alla fall!

Men nu måste jag hålla i slantarna ett tag, då det är ett tag kvar till lön och föräldrapenning kommer. Jag väntar bara på en röd sittdyna till Svanen-stolen och ett bokpaket från Adlibris först…

Nu sover lilla H och jag har lite tid för mig själv en stund. Hon är inne i en rätt bra sovperiod just nu, och somnar för kvällen vid 20-21, vaknar för lite mat vid 2-3 och somnar om till 6-tiden. Problemet är att jag lätt sitter uppe och ugglar till kl: 1-2 och får inte så mycket sömn i alla fall, men jag får väl skylla mig själv. Jag ska i alla fall börja försöka gå och lägga mig samtidigt som D nu när han har börjat jobba igen, dvs vid 22.30-23.00 ungefär.

Igår träffade vi ju prästen som ska döpa lilla H, en liten farbror med grått skägg som pratar finlandssvenska, och han verkar så mysig och trevlig. Jag har varit på ett bröllop och ett dop som han höll i förut. Vi bestämde ett par psalmer och fick information om själva dopakten. Men det blev liiite långrandigt när han skulle berätta om den djupare meningen med alla olika texter han läser under dopakten…

NU: läsa lite bloggar (listan blir bara längre och längre…)

SEDAN: lägga mig i sängen med nya numret av Mama som damp ner i brevlådan i dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s