Ännu en dag…

Pust, vad dagarna rusar förbi! I dag har jag inte hunnit någonting känns det som, och dagarna blir alltid lite jobbigare och stressigare när lilla H:s humör inte är på topp. Så farligt har det som tur är inte varit, men gnälligare än igår. Men så är det väl, att det går upp och ner?

Pappa ringde i morse och ville åka till centrum och vi hängde på. Han var ganska blåslagen på hakan av tandläkarbesöket igår, så det såg ut som han åkt på en rejäl snyting. Fast han var förvånansvärt pigg, tycker jag. Jag gav honom ett coverstick som han kan använda om han tycker att det ser för illa ut… om han vågar prova sådana nymodigheter.

I dag har vi ätit nyttig kyckling (jag), lax (D, jag fixar inte lax) med sallad, fetaost och keso till middag. Måste skärpa till oss lite angående kostvanorna! Strax ska vi gå ut på en promenad, om vi orkar…

I går kom barnkläderna från Lindex och H&M och de såg riktigt bra ut! Det fattas tre par byxor, som kommer framöver bara. Nu ska jag rensa bort alla kläder i storlek 56 som lilla H inte kan ha längre, och fylla på med det nya. Än så länge har hon storlek 62, och de nya kläderna har 68 så nu har hon en hel del att växa i.

NU: röja bland kläder och läsa bloggar en stund

SEDAN: fruktsallad med ananas, kiwi och vindruvor framför OS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s