Min mor och jag

I dag hade vi besök av lilla H:s mormor och moster M. Vi åt lite mackor och fikade och lilla H stod förstås i centrum. De stannade ganska länge och när de åkte hem gick jag, D och lilla H till vår närbutik och köpte middagsmat.

Jag och min mamma har ett rätt komplicerat förhållande till varandra av olika orsaker, men det brukar fungera bra när vi väl ses. Blir vi osams händer det oftast i telefon. Mina föräldrar skilde sig för över 18 år sedan, och jag står närmare min pappa än vad jag gör mamma, och det sticker i ögonen på henne allt som oftast.

Nu när dopet av lilla H närmar sig har vi bjudit båda mina föräldrar och det tråkiga är att min pappa vägrar komma om mamma är där. Hon har inga problem med att han kommer, men han vill inte träffa henne. Jag tycker att det känns jobbigt, men som D sa; vi bjuder båda och så är det upp till dem hur de vill göra.

Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag och lilla H kommer att ha ett bra och kärleksfullt förhållande till varandra under hennes uppväxt och även när hon blir vuxen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s