Äääääntligen!!!

Äntligen har vi fått brev och inbetalningskort av vår hyresvärd. Det är ju inte så ofta man längtar efter det annars, men denna gång gäller det ommålning, tapetsering och nya golv! Som jag har väntat!

Efter X antal år görs det gratis, men vill man tidigarelägga renovering får man betala en slant. En hel del ska göras i år, så det blir inte speciellt dyrt, som tur är. För ca 2000:- får vi ommålat, nya tapeter och nya plastgolv och omslipad parkett. Det är bara i badrummet som de inte kommer att göra något, men det får jag stå ut med.

Nu väntar vi bara på besked om att få gå och välja vilka färger vi vill ha! Längtar… Men det kommer att bli jobbigt rörigt här hemma ett tag, eftersom varje rum måste tömmas helt för att kunna byta golv. Det kommer att bli mycket flyttande av prylar från rum till rum allt eftersom, men det är det värt!

Jag skulle förstås vilja ha ny spis, fläkt och ommålade köksluckor också, men det ingår tyvärr inte. Men luckorna ska vi lämna in på lackering har vi tänkt vid tillfälle, och spis och fläkt får vi dras med, eller kanske köpa på Blocket. Man vill, som sagt, inte lägga ner alltför stora investeringar på en hyresrätt.

Hmmm, vad ska vi välja?

En reaktion på ”Äääääntligen!!!

  1. Svar: Ja den pyjamasen passar så bra på en lite prinsessa… måste nästan köpa på mig i större storlek oxå för hon börjar växa ur den nu.
    Ha en trevlig kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s