Vår stora lilla stjärna!

I dag var vi på BVC och lilla H hade vuxit så fint igen. Hon ligger lite över medelkurvan, men håller sin egen kurva bra. Nu väger hon 6860 gram och är 66 cm lång! Nästa gång ska vi dit i mitten på september och då är det dags för vaccination igen.

I dag fick hon också prova smakportioner för första gången, och både D och jag var spända på hennes reaktion. Jag har ju tänkt att fixa egen barnmat så här i början i alla fall, men nu hade vi inte tålamod med det utan köpte ett par burkar. Till lunch fick hon prova potatis- och palsternackapuré och till middag majsgröt (efter råd från BVC). Det var inte så mycket som hamnade på insidan munnen i början, men efter några försök verkade hon fatta galoppen och tyckte nog att det var OK, men lite konstigt. Kladdigt värre blev det i alla fall, både på haklapp, handduk och hennes kinder och händer. Till det fick hon dricka lite vatten, och det gick bra det med. Vilken duktig liten kicka vi har! Nu när hon är fyra månader får vi också gå över till NAN 2, men det får vänta ett par dagar tills vi gjort slut på NAN 1.

Efter alla dessa nymodigheter, OS-invigningen på TV och lite lek och stoj var hon helt slut, så nu sover stumpan en stund. I morgon kommer mormor och moster M på besök!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s