Dopförberedelser, del I

Jag är väl lite knasig, men jag gillar när det är regnigt och mulet emellanåt… så idag var en riktig myspys dag för mig!

Lilla H, jag och hennes morfar var och köpte en jättesöt dopklänning idag. Det var inte så fasligt dyrt, 795 pix på Babyland. En vit (förstås) med lite spets och rosa band. Jag har ingen aning om vad man ska ha till dopet när det gäller kläder, så jag fick be om lite hjälp. Tydligen skulle man ha en liten spetsmössa på huvudet och strumpbyxor under klänningen (den har bara lite kardborrknäppning bak i nacken, annars är den helt öppen baktill), så det införskaffade vi också. Tjejen i affären tipsade om en liten tunn vit body eller linne under också, men det fanns inga i lilla H:s storlek så det får jag leta vidare efter. Nu hänger kläderna på en galge här hemma och jag går förbi dem och ler för mig själv. Hon kommer att bli så söt!

Vi har också bokat biljetter till Madeira. Vi ska åka en måndag och komma hem på lördagen. Det ska på ett sätt bli skönt att få vara själv, men samtidigt jättejobbigt! Jag kommer att sakna lilla H något grymt och kanske bara vill åka hem. Jag vet att D är fullt kapabel att ta hand om henne, och jag måste våga släppa taget lite. Men oron gnager ändå i modershjärtat, tänk om han inte kan trösta när hon blir ledsen, tänk om han inte vaknar när hon gnyr på natten efter mat, tänk om hon blir hård i magen, tänk om…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s