Monsterbebis borta, mönsterbebis hemma

Vi har varit på D:s föräldrars landställe sedan i tisdags och kom hem idag på eftermiddagen. Puh, vad det har varit hett! Med en liten bebis vill man inte vara ute i solen, så lilla H och jag har legat på en filt under parasoll eller inomhus framför fläkten.

Jag trivs inte superbra på landet, några dagar står jag ut, och sedan är det så skönt att få komma hem! Häromdagen hade vi ett hiskeligt åskväder, så mycket att vi faktiskt gick ut och satte oss i bilen…

Lilla H har haft ett par riktiga skrikdagar och det har typiskt nog varit då vi haft sällskap av andra där ute. Men jag tror att det delvis beror just på det. Hon sover inte sina tupplurar som vanligt då det är mycket folk som vill leka och gulla med henne och frampå eftermiddagen/kvällen är hon övertrött och hysterisk. Och så skriker hon ännu mer för att hon skriker och så håller det på tills hon blir helt slut. Dessutom har hon blivit hård i magen då också. Kanske har hon en skrikperiod just nu bara?

Nu är det i alla fall lugnt och hon sover skönt på vår säng, efter mat och lek. I morgon ska vi träffa fina C och hennes familj. Vi ska få en Svanen matstol som en av hennes tvillingpojkar har haft! Den kan hon nog snart börja använda, då hon sitter ganska stadigt med lite stöd nu.

NU: hänga upp tvätt

SEDAN: glo på TV och kanske läsa lite? Ska nog äta lite ananas och jordgubbar till…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s