Nu är det klippt

Har just kommit hem från frissan. Min pappa kunde inte passa lilla H under dagen då han var upptagen med annat, så därför åkte vi ner nu på kvällskvisten efter att D hade slutat jobbet.

Jag har håret på lite utväxt för hundrafemtielfte gången. Jag längtar efter att få tillräckligt långt för att kunna sätta upp det i tofs igen, det var flera år sedan sist. Men det slutar oftast med att jag ruttnar på frisyren när jag är halvvägs och klipper kort igen. Idag blev det en enkel page, som hon sa skulle passa bra medan man väntar på tillväxt. Det blev bra och jag känner mig nöjd. Skönt med en lättskött frisyr när man har småbarn och vi ska iväg på semester på söndag morgon.

Det var samma tjej som klippte mig förra gången och då blev jag inte riktigt nöjd, men jag är för mesig för att säga ifrån. Idag kom jag dit på drop-in och så klart blev det samma tjej igen, men idag var hon på bättre humör och jag blev som sagt nöjd med resultatet. Kanske krävs det att man går hos samma några gånger innan det funkar med personkemin och innan båda vet hur den andre tänker.

NU: vattenmelon vid TV:n, det är ju Ernst-kväll!

SEDAN: läsa och gå och lägga sig i tid (förhoppningsvis)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s