Se omvärlden

När vi tidigare har provat att bära lilla H i Babybjörn har hon inte alls tyckt att det har varit roligt. Fem minuter, sedan är det omöjligt.

I dag när vi gick ner till tvättstugan provade vi att vända henne så att hon satt med ansiktet ”utåt”, och det var succé! En glad och leende bebis! Tur att vi köpte tillhörande dregellappar i frotté, eftersom det nu rinner ur mungiporna mer eller mindre konstant.

Nu ska vi snart prova om sittdelen till barnvagnen också är lika spännande. Hon börjar bli så pass lång, att det bara är en tidsfråga innan liggdelen ändå är för kort. Vi har en Teutonia Mistral S, med en separat ligginsats och när det är dags för sittdelen byter man ut den mot liggdelen (= duovagn?). Vi har varit otroligt nöjda med vagnen hittills och ångrar inte de dyra pengar den kostade, men vi vill ändå ha en mindre och nättare sittvagn som komplement så småningom, typ paraplyvagn/stroller/sulky/buggy eller vad det nu heter. Jag blir inte klok på alla modeller och att hålla reda på vad som heter vad är hopplöst, eller så är jag inte intresserad nog att komma ihåg det… 

Tänk vad sockertoppen börjar bli stor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s