Så där ja!

Nu är lilla stumpans pass under bearbetning och med fem dagars väntan ska vi nog få det senast fredag nästa vecka, och vi åker på söndagen… snacka om last minute!

Så klart behövde ju båda vårdnadshavarna skriva på blanketten, och jag var ju där utan D. Men vi tog foto på lilla H och jag betalade och skrev på blanketten, och sedan åkte vi till D:s jobb så att han fick skriva på blanketten med min pappa som medsignerande vittne, och sedan tillbaka till stationen och lämna in den. Puh! ”Men blanketten finns ju på polisens hemsida, så ni kunde ju ha skrivit ut den hemma också…” säger tjejen i luckan och ler… Inte fasen såg jag något sådant, men jag läste ju inte så supernoga heller, så jag får väl skylla mig själv. Hur som haver, nu är det avklarat i alla fall!

Lilla H var jätteduktig när vi skulle ta fotot (det tar man direkt på polisstationen numera). Jag fick hålla henne i famnen med en vit ”haklapp” på mig så att det skulle bli en vit bakgrund på hennes foto. Sedan gällde det att få henne att titta in i kameran. Tjejen i luckan var jättegullig och med stort tålamod, och hon hade en pinne med en leksak som dinglade i ett snöre som hon försökte få lilla H att titta på, men hon var förstås totalt ointresserad. Min pappa fick ta fram en nyckelknippa och skramla med strax ovanför kameralinsen, så lilla H tittar i alla fall framåt på bilden, om än med blicken på nycklarna i stället för in i kameran…

Tur att jag har en sådan snäll pappa som alltid ställer upp när det strular till sig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s