Blandad kompott

Tog en eftermiddagspromenad med lilla H och hon somnade så fint. Jag handlade t.o.m. utan att hon vaknade… Hoppades att hon skulle sova vidare i vagnen när vi kom hem, som hon gjorde igår, så att jag skulle hinna göra lite praktiska saker som blivit liggande, men icke… men nu sitter hon i babysittern och verkar hyfsat nöjd med det en stund i alla fall. Hon ”pratar” lite med sina leksaker och det låter så härligt i en mammas öron!

Jag kan nog åka till Madeira med min pappa i september utan lilla H (inte för att jag vill åka utan henne, men för att det nog är enklast så, jag kommer att längta ihjäl mig) då D och farmor rycker in de dagar jag blir borta. D har svårt att vara borta från jobbet då det är en liten firma de har, men det ska nog gå. ”Vad bra att vi inte behöver fixa pass då”, tänkte jag, men så kom jag på att vi ju ska till Tyskland på bilsemester en sväng, och då måste man väl ändå ha pass? Måste kolla upp då vi ska åka om 10 dagar… så bra att man har bra framförhållning!

Dessutom blir det troligen dop 31 augusti. Vi ska ha dubbeldop med lilla kusinen P! Blir mysigt med närmaste släkten med och fika efteråt. Ska eventuellt få låna stora kusinens gamla dopklänning om den passar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s