Mönsterbebis

Det blev inte så mycket vikande och tvättande av tvätt idag. Synd… men då måste det ju göras imorgon istället, så man slipper ju inte undan…

Min pappa kom förbi en stund, för han skulle till tandläkaren här bredvid. Vi följde med och sedan åkte vi in till stan en sväng då han hade ett ärende att uträtta. Vi tog en tunnbrödssrulle till lunch på vägen dit. När vi kom fram hade de just stängt för sin lunch en timme, så vi tog en promenad och fikade medan vi väntade.

Vädret var inte på topp, och det kom en skur, men då fick jag användning av regnskyddet i alla fall… Det beställde jag från MammaShop redan innan lilla H föddes, för det man fick med vagnen var så tråkigt.

Lilla H var en riktig mönsterbebis och log och jollrade mest hela dagen. Hon tyckte nog att det var spännande att åka pendeltåg och tunnelbana. Hon verkar gilla när det är liv och rörelse omkring henne och saker att titta på, enda gången hon gnällde var när vi stod stilla för länge någonstans. På vägen dit stod det en kille bredvid oss på tåget och hon stirrade på honom HELA tiden. Ansikten är som sagt fascinerande just nu.

NU: se på TV och äta äppelpaj med vaniljvisp. D försökte lura mig att han gjort den helt själv, men jag luskade ut att det var den nya mixen med färdig fyllning och pajsmulor. Får se om den är god?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s