Glass i stora lass

Idag var vår lilla familj i Söderköping med moster M för att äta glass på ”Smultronstället”. Morfar skulle ju också ha följt med, men var förstås tvungen att jobba i stället! Så nu kanske vi måste offra oss och åka dit en gång till i sommar, för hans skull… *hihi*. Vi kom dit vid 11-tiden och då var det ganska lugnt, men när vi gick vid 12-tiden var det redan kö utanför…

Jag beställde en Venezia (tror jag den hette) och den hade typ hasselnötsglass, vaniljglass, dumleglass och någon sort till + nötter, grädde och chokladpraliner. Den kom in i ett jätteglas med kolsyreis i, så det rykte om den till och med. Gott, och väldigt mättande. Det är inte så billigt, en glass kostar ca 100 spänn, men det är ju inte så ofta man åker dit.

Sedan strosade vi på stan och jag fyndade ett sängöverkast, som jag kikat på förut med tyckt varit för dyrt, för 300:- då det hade en liten smutsfläck på sig. jag tror/hoppas att det blir lätt att få bort i tvättmaskin. Jag köpte Vanish för ett tag sedan och enligt reklamen ska ju det bli soprent.

På vägen hem åt vi sen lunch/tidig middag, och det jobbiga var att de dessutom hade 600 sorters lösgodis där för 6.90 kr/hg… man var ju bara tvungen att köpa lite!

Höll på att somna i bilen hem, så nu har jag sovit en stund på soffan. Skönt!

NU: titta lite på boende inför semestern

SEDAN: titta på film

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s