Min pappa är starkare än din pappa

Jag och lilla H har övernattat hos morfar. Han är så gullig och har skaffat en sparbössa, satt fast hennes foto och namn på den och lagt i guldpengar han sparat ihop.

Vi har haft det lugnt och skönt, fikat och ätit jordgubbar så det stått härliga till och lilla H har visat sig från sin abolut bästa sida. Glatt humör, joller och idel leenden. Man bara smälter. Hon har börjat lyssna intensivt när man sjunger för henne och favoriten just nu verkar vara ”I ett hus i skogens slut…”. Gullehjärtat!

Vi fick ta morfars säng och lilla H och jag sov ihop för första gången på ett tag. Hon rullade över på sidan och låg mot ansiktet mot mig en stund i halvmörkret och jag hörde hennes snusningar och såg ögonlocken fladdra. Mitt hjärta höll på att spricka av kärlek och stolthet. Tänk att jag och D har skapat något så fantastiskt!

D hämtade oss på eftermiddagen och vårt projekt att åka till IKEA och göra om i vår klädkammare/förråd blev aldrig av då han var lite sliten efter whiskydrickande med jaktkompis igår kväll. Vi tog en pizza och åkte hem och slappade i stället.

I morgon ska vi ut och åka igen. Moster M, morfar och vi ska äta glass i stora lass på ”Smultronstället” i Söderköping.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s