Glad midsommar!

Klockan 6 ungefär var det färdigsovet för i dag, men det gör inget, det är ju midsommar! Lilla H somande visserligen om, men jag är pigg (just nu i alla fall…).

Har en del att göra och packa. Vi ska till svärföräldrarna i dag och vi ska sova över, så det blir en del att packa ihop nu när man har barn. Det blir riktigt tradionsenligt firande idag; familjer med barn och mycket och god mat, dans kring stången och spelmanslag osv. Hoppas att det inte regnar (men jag sa väl att vi ska fira enligt tradition, så jag hoppas att det inte regnar FÖR mycket i alla fall).

Här kan du förresten testa vad du kan om midsommarfirandet. Jag kan tydligen inte ett skit, för jag fick bara 3 poäng av 10! ”Oj oj, detta var inte så bra, färre än hälften rätt. Du vet väl att grodorna INTE har svans i alla fall. Skynda dig att läsa på och gör om testet.”

 

Oavsett om ni firar en riktigt traditionell midsommar med 7 sorters blommor, dans kring stången, sill och jordgubbar eller om ni bojkottar alltihop och drar ner persiennerna, ser på film och beställer hämtmat så hoppas jag att ni får en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s