Game over

…slutspelat för Sverige… SUCK vad trist! Jag är verkligen ingen sportfanatiker eller expert, men jag hade lugnt trott på att vi skulle fixa åtminstone oavgjort och gått vidare till kvarten. Tji fick jag! Och inte hjälpte det att lilla H hade sin lycko-fotbollströja på sig heller…

Saxat från Expressen:

Vilken sorts supporter är du?

1 Fotbollsnörden
Du har gjort allt som står i din makt för att fixa fram den där biljetten till en av gruppspelsmatcherna. Förmodligen går dina semesterveckor åt till att sitta på en camping i Österrike eller Schweiz med tusentals likasinnade – och bara prata om fotboll. Ditt motto: Sex, nej. Statistik, ja!

2 Ölsnubben
Troligen var du en gång i tiden ganska lovande på plan, vilket du alltför ofta påpekar för dina polare. Nu – några år och kilon senare – är det soffan eller lokala sunkhaket som gäller.
Och öluppladdningen är längre än själva matchen.

3 Glidaren
EM? Fotboll och fest samtidigt? Perfekt! Du drar ner med ett polargäng för en sorts kombinerad Agia Napa- och fotbollsresa. Du äger en landslagströja, men ska du använda den ska den sitta tajt. Allra helst ett Sverige-linne.

4 Pessimisten
”Vad var det jag sa?” är din favoritfras. Och på något sjukt sätt önskar du att Sverige ska förlora, allt för att du ska få triumfera med ditt hånfulla leende.

5 Den lidande partnern
Troligen är du medtvingad till alperna och du tvingas bo på en skitig camping, dricka billig öl, skrika dåliga ramsor och trängas med packade fans på läktaren. Din enda lycka är en schysst bränna. Om den där förbannade solen har tid att visa upp sig, vill säga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s