Fly away with me

Morfar (alltså lilla H:s morfar, och därmed min pappa) reste bort tidigt i morse och ska vara bort en hel vecka. Hur ska vi klara oss utan att ses och åka på lite bilturer, som blivit nästan en daglig vana nu? Tur att det finns telefoner i alla fall…

Tanken var att jag skulle följa med, men då resan blev bestämd att bli av just nu, av olika orsaker, så känns det inte så kul att flyga med lilla H ännu. Hade det varit för 6 månader sedan, eller 6 månader framåt i tiden hade det ju fungerat utan problem.

I går shoppade jag till lilla H igen… trodde att hon hade dåligt med långärmade bodys, men så fel jag hade… Byrålådan svämmar nästan över med både kort- och långärmade bodys nu!

Egentligen skulle jag kolla in rean, men det var så urplockat. Ett par jeans (hennes första!) var ett kap för 39:50 i alla fall! Hur som helst kom jag hem med 4 nya nya långärmade bodys och idag har hon den gröna med jeansen till på sig. Farmor har dessutom stickat en söt kofta i samma gröna toner som i bodyn, så hon blir sötaste kickan på stan idag när vi ska ner till centrum med D i eftermiddag!

Nyss öste regnet ner, men förhoppningsvis är det uppehåll när vi ska ge oss ut. Nu är lilla grynet tjurig, fast vi bytt blöja, gett mat och provat napp. Dags att gosa lite i stället tror jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s